Ja taas jäi yksi päivä väliin. En tiedä mikä on, koska olisi ollut hyvin aikaa kirjoitella eilen, mutta en vaan saanut aikaiseksi.

82 Mukava sunnuntaija käytiin yhdessä katsomassa vähän urheiluakin. Minultahan se on vielä hetken aikaa kielletty, joten ei ollut mukavaa katsottavaa. Yllättävän hyvin on kuitenkin oma pää kestänyt tämän liikkumattomuuden. Vaimo huomasi paikalla istuessaan, että ei kykene enää siihen. Ei ainakaan noin pitkää aikaa yhtä kyytiä, onneksi kykeni kuitenkin kävelemään itse pois, niin ei tarvinnut palomiesotteella napata kantoon. 

Ollaan jotenkin yllättävän vähän puhuttu lapsesta. Mistäköhän tuo johtuu? Onkohan molemmilla joku pitkästymisvaihe tai jotain. Ollaan aiemmin puhuttu lapsesta jotain käytännössä päivittäin, mutta nyt ollut hiljaisempaa. Tai sitten en taas yksinkertaisesti muista, kun olen vaan niin pihalla. Mutta sunnuntain parasta antia oli ehdottomasti vaimon silmissä kohentunut olotila.

81 Työviikko ja väsymys tuntui jo illalla kun meni nukkumaan. Nukuin vielä jotenkin todella huonosti ja heräsin moneen otteeseen. Onneksi huomenna saa nukkua hetken pidempään, joten juhlin sitä jo vähän nyt.

Vaimon selkä rupeaa vähän temppuilemaan, joten sovittiin, että käydään hakemassa jumppapallo ja hoidan hieronnan. Toivottavasti nyt ei ihan koko loppuaikaa olisi yhtä jummissa, mutta eiköhän se tästä vain pahene. JA perkele, ne on luvannut jo tälle viikolle pakkasta, joten pitää ruveta ruuvaamaan autonrenkaita ainakin. Ainakin vaimolle pitää saada talvikiekot alle, muuten en uskalla päästää sitä aamulla töihin ja tämä ei johdu hänen ajotaidosta. Ainakaan kaikki. 

Tein tänään meille kantarellikeittoa, joka ei ollut niin hyvää kun normaalisti. Johtui vissiin siitä, että kantarellit oli pakkasesta. Kokeiltiin ensimmäistä kertaa niiden pakastamista ja tuntui jotenkin siltä, että oli vähän kitkerää. No kyllähän sitä söi ja syö myös huomenna. Kävin sitten ruoan päälle saunassa ja sitten töllötettiin Robaa. On muuten suomalaissarjojen taso noussut tai ainakin uppoaa minulle paremmin kuin ennen. 

JA päivän tärkein tapahtuma oli tietysti HJK:n mestaruuden varmistus (joo voi ne teoriassa vielä sössiä) ja 2-0 voitto FC Lahdesta. Nyt nukkumaan.