Huhuu. Monta päivää jäänyt välistä ja nyt yritetään epätoivoisesti muistaa viime viikon tapahtumia ja juttutuokioita.

Perjantai oli väsynyt päivä. Pääsin itse ensimmäistä kertaa kuukauteen urheilemaan ja olihan meno taas sen mukaista. En muista oikein mitään muuta koko päivästä, joten ei kai se kovin huono voinut olla. Käytiin kuitenkin illalla saunassa, mutta en kyllä millään muista mistä puhuttiin.

Lauantai meni taas urheillessa, kun sen makuun taas pääsin. Ennen lähtöä oli tarkoitus osallistua talkoisiin, mutta kun kantelin omia kamoja roskalavalle ei muita vielä näkynyt, niin linnoittauduin sohvalle katsomaan vormuloita, Kimi ei taaskaan pärjännyt. Rouva jäi kotiin siivoamaan kun lähdin ja päästyäni kotiin sain vielä ruokaakin, jota ei tarvinnut itse tehdä. Bonuksena oli tietysti siisti koti. Mentiin aikaisin nukkumaan kun molemmat oli ihan kuolleita.

Sunnuntai oli taas liikuntapainoitteinen. Jo kolmas päivä peräkkäin kun pääsi liikkumaan. Huomasi kyllä jo aamusta, että jalat oli sökönä, kun ei ollut kuukauteen mitään tehnyt. No se ei päätä haitannut ja taas mentiin kuin teini-ikäiset. Kun kerkesin illalla kotiin, niin katsoin ManUn pelin loppuun ja voittohan sieltä räpsähti, tosin paitsiomaalilla ja olihan siinä vissiin muutama ulosajokin Chelsean puolelta koettu. Totesin kyllä vaimolle, että on jo huono omatunto kun on ollut kolme päivää peräkkäin pois, mutta ei kuulemma haitannut. Sunnuntaina myös lapsen liikkeet olivat illalla heikot, joten kaivettiin dopler esille ja kuunneltiin sillä sykettä. Kaikki vaikutti olevan ok, joten levollisin mielin nukkumaan.

Tännään ollut kyllä väsynyt ukko liikenteessä. Ei ole kyennyt tekemään mitään ja joka paikkaa kolottaa. Just jaksoi olla töissä ja olla tekevinään töitä. Onneksi huomenna saa nukkua tunnin pidempään, jos se vaikka helpottaisi oloa. Lapsella oli myös tänään laiska päivä ja liikkeitä ei tuntunut juuri ollenkaan. Taas dopler (vai onkohan se dobler) esille ja sykettä kuuntelemaan, kaikki ok ja molemmat voi raihoittua. Yritin kyllä ensiksi huuta sille, mutta ei ottanut kuuleviin korviinsa mun huutoa. Taitaa tulla itsepäinen mukula. Saunan jälkeen vaimo kyllä kertoi, että on ruvennut taas potkimaan, joten on ilmeisesti ollut vain erilaisessa asennossa ja liikkeet ei vaan tunnu niin hyvin. On tämäkin stressaavaa, kun mukula ei voi ilmoittaa itsestään säännöllisesti. 

Nyt kun on taas saanut jotain raaputettua tänne, niin voi kohta kiivetä nukkumaan. Täytyy kyllä oikeasti kirjoittaa vähän useammin, sillä nyt on hävinnyt kolme päivää melkein kokonaan, kun ei muista edes omia juttujaan. Kylläpä osaa ärsyttää oma toiminta, taas kerran.