Jaa, taas väsyttää ja kirjoittaminen ei maistu. Vielä olisi ainakin puolet jäljellä, joka ei kuulosta pahalta, mutta tuntuu näin kirjoittaessa, että siinä on puolet liikaa.

Mitäs tänään sitä tänään tapahtuikaan. No ei yhtään mitään. Töihin, kotiin, ruokaa, saunaan ja nukkumaan. Tänään ei urheiltu, jos imurointia ei lasketa, joten olen röhnöttänyt koko illan sohvalla. Päässä ei liiku juuri nyt mitään ja huomenna on vasta keskiviikko. Mukula on sätkinyt tänään kunnolla ja kun röhnötettiin sohvalla ja katseltiin telkkaria, niin kyllä oli kaverilla huikea meno päällä. Ei ollut rauhallista hetkeä kovin montaa ja nyt rupeaa näyttöön ilmestymään Yodaa...

Pitäisiköhän tämä raaputtelu lopettaa tähän. No sen verran jatkan, että olin tänään oman elämän myymäläetsivä ja käräytin teinitytön, kun tunki limupullon takin sisään ja poistui maksamatta kaupasta. Onneksi sen kaveri jäi vielä kauppaan ja kävin sanomassa sille, että palauttavat limun tai kerron asiasta henkilökunnalle. Varas vielä sönkötti kaverilleen jotain, että ei ottanut sitä pulloa. Kysyin tytöltä onko tuo viimeinen kommenttisi ja jos on, niin pyydän henkilökunnan paikalle.Hetken mietti ja pyysi kaverinsa mukaan, kun lähti takaisin kauppaan palauttamaan pulloa. Jee, taas pelastettiin maailmaa ihan pikkuisen.

Tulipas suollettua kauheata kuraa, mutta loppuun asti yritetään.