Päivä mennyt mukavasti. On pelattu golfia (minä), sienestetty (me), saunottu ja käyty paljussa, sekä nähty tähdenlento. No ei kyllä oltu varmoja oliko tähdenlento vai lentokone, mutta sovittiin että se oli tähdenlento. Siinä sitten tottakai toivottiin jotain ja vaimo sanoi, että ei tässä varmaan kauheasti eri asioita voi toivoa. Nohevana kaverina vastasin siihen, että ei niin, mä toivoin lottovoittoa.

Sieniä on muuten tällä hetkellä paljon. Tuli siinä mättäältä mättäälle hyppiessä mieleen, että jos olisin 24-vuotias alfauros ja sinkku ja kertoisin kavereille viikonlopustani ja kuinka hypin mättäältä mättäälle, niin olisin huikea naistenmies. Onneksi en ole. Suppilovahveroita kerättiin n 30 litraa ja suolasieniä kolmisen litraa.

Saunassa ollessamme kokeilin ensimmäistä kertaa tunnenko vauvan jäseniä mahan läpi. En tuntenut, mutta kyllä siellä jotain oli ja mielestäni tunsin, että lapsi oli poikittain siellä. Vaimolla on tällä hetkellä jalat turvoksissa ja pelkää ehkä hieman raskausmyrkytystä, itse tuohon usko, koska muita oireita ei ole, mutta tarkkaillaan tilannetta.

Kerrassaan mukava päivä. Toivotaan, että kaikki jatkuu yhtä leppoisena loppuun asti, sillä tällä hetkellä elämä on mukavaa.