Jee, päivä rupeaa taas olemaan pulkassa, joten pitää tännekin jotain rustailla.

Aamusta taas väsyneenä töihin ja päivä meni nopeasti, vaikka olikin muutama vastoinkäyminen. Aina ei kykene ymmärtämään "asiakkaita", mutta sen kanssa on vaan elettävä. Vaimolla oli aamusta turvotusta ja hieman siinä molemmat jo huolestui ja vaimo soittikin sitten neuvolaan mistä sai ohjeita tilanteen tarkkailemiseen. Onneksi turvotus laski päivän aikana, mutta täytyyhän tässä tilannetta tietysti tarkkailla. Vittu jos tähän väliin pukkaa vielä raskausmyrkytyksen, niin ei taida tämän kaverin sipuli sitä kestää.

Töiden jälkeen kävin nopeasti lähikaupassa hakemassa lisuketta ruokaan ja sitten kotiin ja koirien kanssa pihalle. Ruoan jälkeen makoiltiin sohvalla ja minähän sippasin siihen hetkeksi, joten en tänäänkään ssanut tehtyä mitään nikä edistäisi kodin kuntoon saantia. On tällä hetkellä todella saamaton olo ja sehän ottaa hermoon joka päivä. Illalla lähdin urheilemaan ja sekin alkaa tuntua puulta, joten hauskuus on tällä hetkellä aika kaukana elämästä, lukuunottamatta pieniä hetkiä siellä täällä.

Ai niin, en edes muista olenko maininnut asiasta aikaisemmin, mutta rakkaan närästys on jotain ihan uskomatonta ja siihenhän ei saa ottaa kuin rennietä. Rupeaa ottamaan päähän kun toinen ei saa nukuttua, vaikka on ihan poikki. Eihään tossa ole enää mitään järkeä. Rennieen on mennyt kohta enemmän rahaa, kuin keskivertoperheellä kuussa ruokaan. 

Päivän kruunaa lumisade, joka siis tarkoittaa sitä, että huomenna pääsee taas jumppaamaan kolan kanssa. Ompa helppoo!