Tiistai rupeaa olemaan ohi ja on aika raapustella taas tänne.

Aamu alkoi vähän huonosti, kun vaimolla oli pahamieli ja itkuakin tuli. Onneksi kuitenkin rauhoittui niin, että pääsi lähtemään töihin. Tänään oli myös ultraus ja ensimmäinen kerta, kun en päässyt mukaan. Harmitti kyllä, mutta onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin ja sain heti kuvankin viestillä ihmeteltäväksi. Kyllä se kuva taas veti mietteliääksi. Sehän näytti jo ihan ihmiseltä ja täytyy myöntää, että kyllä se herkistikin. Lääkärin mukaan tonni mennyt rikki ja viikon verran on edellä painossa.

Lähdin suoraan töistä viemään autoa huoltoon, kun olivat maahantuojalla silloin joskus laittaneet siihen jonkun väärän merkkinnän. Aika oli siis varattuna ja minulle etukäteen kerrottu, että kestää n tunnin. Päästyäni paikalle, kaveri sanoi, että ei pitäisi kestää niin kauaa, mutta rupesi epäröimään kun kerroin minulle anetusta infosta. Sanoin, että hyvä, sillä en jaksaisi tuntia odotella. Kerroin samalla, että etupenkki ei liiku eteen/taakse ja että jos ei kestä kauaa, niin voi katsoa sitä, mutta eivät ota penkkiä irti. 1,5 tuntia myöhemmin auto oli valmis ja  erikaveri sanoi, että laskuttaa penkin korjaamisesta. Vähän tuohtuneena kysyin, että miten laskuttavat näin pitkältä ajalta, johon vastasi, että merkkinnän vaihto ei kestänyt kuin 15 minuuttia! Siinä vaiheessa rupesi vähän korpeamaan, enkä kyennyt enää sanomaan mitään, sillä olisi saattanut tulla painokelvotonta tekstiä. Maksoin sitten laskun kiltisti (131€) ja laitoin reklamaatiota menemään. Saas nähdä tuleeko vastausta?

Kotiin päästyäni katselin dvd:ltä lapsen liikkumista (vaimo kerkesi käymään kotona ennen iltamenoa) ja kyllä sitä taas sai ihmetellä. Se taisi olla sitä 4d-kuvaa, koska siinä näkyi selkeästi varpaat, nenä, korvat jne. Jos siitä jotain ennakko odotuksia voi vetää, niin luojan kiitos näyttää siltä, että ei ole minun nenää pikkuihmisellä. On myös järisyttävää nähdä, että videosta erottaa kaikki piirteet niin hyvin. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että kyllähän se joissain kohdissa näytti myös veltolta möykyltä, jolla on jonkinlaisia ulokkeita, mutta en antanut sen häiritä.

Vaimon lähdettyä, pesin taas pyykkiä ja tänään sain jopa aikaiseksi tehdä ruokaa. Sapuskan jälkeen töllötin huippujääkiekkoa Saipa - Lukko ja kaikkien yllätykseksi Vehasen Pete otti kauden ensimmäisen voittonsa jo nyt. Nyt olisinkin hyvä hetki tehdä vähän vielä töitä, mutta en taida jaksaa. Kyllä sen kerkee sitten huomennakin. Jään siis odottelemaan rakasta kotiin ja toivottavasti tänään ei tarvitse soitella perään, huolestuneena.

Nyt taidan palkita itseni chilipähkinöillä ja lasillisella kylmää Palmaa.