No niin. Taas on vierähtänyt muutama päivä siitä kun viimeksi tänne mitään raapustelin, mutta nyt taas mennään.

70 Perjantaina lähdettiin töiden jälkeen mokille ja kaupassa olessamme vaimoa rupesi sattumaan alavatsaan. Pystyi kuitenkin olemaan mukana siihen asti, että päästiin takaisin autoon. Kun päästiin autoon ja jatkettiin matkaa kohti mökkiä, niin oli pakko pysähtyä, kun kivut voimistuivat niin paljon, että vaimo rupesi itkemään. Jaloiteltiin sitten siinä ja olo vähän helpottui, mutta kipu ei mennyt kokonaan pois. Eniten häiritsi se, että ei tiedetty mistä kipu johtui, vaan arvottiin, että käänytäänkö takaisin ja mennään sairaalaan vai jatketaanko matkaa. Itsellä tietysti tosi hyvä fiilis kun mitään ei voi tehdä vaan on pakko ihmetellä miten vaimo voi. Onneksi päästiin kuitenkin mökille ja kipukin hellitti. Vieläkään ei tiedetä mistä se johtui, mutta eiköhän se kuulunut asiaan... Käytiin illalla vielä saunassa ja mentiin ajoissa nukkumaan.

69 Lauantaina kaikki oli hyvin ja nukuttiin kohtuu pitkään. Heräiltiin rauhassa ja mentiin sitten ulos puuhommiin. Kanniskeltiin puita vajaan talvea varten. Minä roudasin puut vajaan ja rouva pinosi ne. Kyllä siinä mukavasti kolmisen tuntia vierähti. Sen jälkeen otettiin vähän lepoa (katsoin tietysti ManUn pelin), jonka jälkeen syötiin. Ruoan jälkeen saunaan ja paljuun. Mentiin taas ajoissa nukkumaan.

Nyt rupeaa olemaan viimeiset hetket kun vielä mökillä jaksetaan jotain vielä puuhata, niin tehdään sitten vähän kaikkea.  Aloitettiin myös plotikon tyhjentäminen ja tarkoituksena olisi, että sen saisi ensi viikonloppuna tyhjäksi ja samalla pestyä. Ai niin, toisella koiralla on "juoksut" vaikka onkin leikattu, joten saa myös uroksen kohtuullisen kiimaiseksi, joka on toki myös leikattu ja on ollut rasittavuuteen asti tekemistä, että ei kaverukset pääse paukuttamaan toisiaan. 

68 Herättiin ajoissa ja puuhasteltiin sitä sun tätä, ennen lähtöä. Oli pakko lähteä aikaisin, että kerkesin urheilemaan. Lähdin kotoa, joskus yhden jälkeen ja kerkesin takaisin vähän yhdeksän jälkeen, joten sunnuntai meni oikeastaan siihen. Vaimolla oli jotain avautumiskipuja (hävettää en muista niiden oikeaa nimeä), joten meni ajoissa sänkyyn. Onneksi edes koirat ovat väsyneitä, niin ei tarvitse katsoa niiden panemista koko aikaa. Huomenna palataan taas arkeen, joten pakko lähteä nukkumaan.

On muuten mielenkiintoinen aika menossa sen suhteen, että aika vähän enää puhutaan lapsesta. Tai siis puhutaan kyllä, mutta tuntuu siltä, että molemmat vaan odottavat, että aika kuluu. Keskustelut jäävät todella pintapuolisiksi, eikä niistä löydy oikein edes kirjoitettavaa, kun kaiki on melkein pelkästään vaatteisiin liittyvää.