Vaimo kömpi tänään aikaisin nukkumaan, joten pääsen kirjoittamaan ajoissa. Tässä sitä istutaan saunanraikkaana ja luonnonkauniina sohvalla, karkkia puputtaen.

Tänään oli viikon ehdoton kohokohta, käytiin yhdessä Prismassa ruokaostoksilla. Noh, ostettiin me myös potkupuku(?) lapselle, kun se oli niin hauskan näköinen. Katsottiin samalla kantoliinoja ja muita härpäkkeitä. Telkkarista tulee taas jalkapalloa. Keskusteltiin menomatkalla tulevaisuudesta ja lapsen mahdollisista tyttöystävistä sekä ammateista. Tultiin siihen tulokseen, että mikään ammatti ei kelpaa, jos lapsi ei ole siinä paras. Vaimon mielestä inttikin on käytävä, vaikka vähän asiassa toppuuttelinkin. Niitä mielestämme huonoja ammatteja en viitsi luetella, koska nykypäivänä ammattivänkääjiä on netti pullollaan, enkä halua kenenkään mieltä pahoittaa. Ai niin, vaimon mielestä ehdoton nono on insinööriopinnot.

Kotiin päästyämme, siellä odotti iloinen yllätys. Koira oli yrjönnyt eteiseen, koska oli huonovointinen. Tämä johtui todennäköisesti siitä, että olohuoneessa oli todella pahanhajuinen ripulikasa keskellä mattoa. Täytyy myöntää, että hieman  omasssakin kurkussa pyki kun laastin paskaa muovipussiin. Onneksi oli myös kussut matolle, niin ei tarvinnut mopata kaikkia lattioita, vaan riitti maton rullaaminen ja heittäminen terassille. Tästä sisuuntuneena otin myös imurin esille ja imuroin ja purin pahaa oloa viattomiin villakoiriin.

Ruoan jälkeen viikkailimme lapsen vaatteita kaappiin ja inventoitiin mitä kaikkea on jo ostettu/saatu. 3 x potkupuku, 2 x hihaton ja lahkeeton potkupuku, 2 x sukat, 2 x paita, 2 x housut, harsoliinoja, amme, kylpyöljy ja ruokalappu. Kaikki tarvittava on siis jo hankittu ja nyt voi vaan odottaa synnytystä.

Huomenna pitäisi lähteä mökkeilemään heti töiden jälkeen, joten pitää varmaan kohta lähteä itsekin nukkumaan vaikka vielä ei väsytäkään. Nyt onkin kiva nähdä miten päiväkirjan käy, kun koko viikonloppu olisi tarkoitus mökkihöperöidä. Tuntuu ainakin nyt siltä, että kirjoitan vasta seuraavan kerran sunnuntai-iltana. 

Ja päivän tärkein uutinen on tietysti se, että Jokerit pieksi Hifk:n paikallispelissä.