Taas on vierähtänyt usemapi päivä, siitä kun tänne tänne olen mitään raaputellut. Ei löydy minkäänlaista motivaatiota kirjoittamiseen, mutta yritetään taas väkisin saada jotain aikaiseksi.

49 Oli vissiin perjantai ja minulla oli lyhyt työpäivä. Odottelin sitten kotosalla, että vaimo pääsee kotiin ja lähdettiin sitten mökille. Minähän olin taas jostain ärtynyt, kuin odottava äiti, sillä mitään syytää ärtymykseen ei ollut. Toivottavasti oma kiukuttelu loppuu, kun kuukin tässä vaihtuu ja toivotaan, että saadaan myös vähän lunta maahan. Vaimohan voi edelleen hyvin, eikä ole kiukutellut mistään ja pääkin tuntuu pelaavan paremmin kuin minulla. Oltiin molemmat kyllä väsyneitä ja mentiin oikeastaan saunan jälkeen heti nukkumaan.

48 Heräiltiin aamulla taas aikaisin (ei olla muuten nukuttu pitkään aikaan pitkään) ja mulla oli taas hippasen käynnistymisvaikeuksia. Pääsin kuitenkin ennen puolta päivää ulos ja poltettiin sitten pihalla roskia ja lehtiä ja samalla lämmitettiin sauna ja palju. Ruoka lykätiin jossain vaiheessa uuniin ja se muhinkin siellä useamman tunnin. Kiukuttelin myös lauantaina, koska kiukuttelin. Tulee kyllä välillä mieleen, että mitäköhän taas päässä tapahtuu, kun ei ole mitään syytä kiukutella mistään. Taidan varmaan oikeastikin kärsiä tästä pimeydestä, kun väsyttää vaan koko ajan. 

Käytiin sitten illalla saunassa ja paljussa ja siihen vierähtikin tovi. Saunan jälkeen syötiin ja tein meille vielä köyhiäritareitakin. Vaimo yritti katsoa YLE leaksin ja uutisvuodon, mutta vieteri loppui kesken ja kuukahti sohvalle. Vaimo on saanut uuden idean kolmanneksi nimeksi, joten blogistinpoika on siis nyt unohdettu ja kuopattu, mikä on vain ja ainoastaan hyvä asia. En tosin pidä tästä uudestakaan nimestä ihan kauheasti, joten siitä pitää siis hieman vääntää. Perkele, vaimo tuli pahasti häiritsemään kirjoittelua, joten oli pakko laittaa se hetkeksi tauolle, siis kirjoittelu.

Päivänä oli erittäin mukava ja rentouttava ja saatiin hölmöillä ihan rauhassa kahdestaan, mikä on jotenkin viime aikoina vähän jäänyt vähemmälle. 

47 Herättiin vasta vähän ennen yhdeksää, joten nukuttiin pitkään, kivaa. Keitettiin aamukaffet ja syötiin aamupalaa. Laitettiin myös mökkiä kondikseen ja tyhjennettiin palju ja siivottiin piha, ennen kuin lähdettiin kotia kohti. Pysähdyttiin matkalla Lidl ostamaan "ruokaa" ja käteen jäi mm. karkkia, pullaa ja creme bruleta. 

kotiin päästyämme keittelin meille ohraa ja unohdin sen liedelle. Onneksi ei palanut ihan kokonaan ja saatiin myös syötyä. Ei syöty pelkkää ohraa. 

Vaimon selkä vähän vihoitteli ja kävi lepäämässä ennen ruokaa. Vaimoa myös mietitytti, että saadaanko lapsen huone ajoissa valmiiksi. Vähän ihmettelin, kun ei sieltä puutu oikeastaan mitään, vaikka muutama ylimääräinen pahvilaatikko siellä onkin. Vaatteitakin rupeaa varmaan olemaan tarpeeksi, joten seuraavat hankinnat on kantoliina ja lisää tutteja ja tuttipulloja. Nyt rupeaa taas ajatus karkaamaan niin pahasti, että ei tästä kirjoittamisesta tule taas mitään.