No niin, nyt yritetään taas sopertaa jotain tänne, kun viimeinen kymppikin on lähtenyt käyntiin. Toivotaan, että ihan kauhean paljon pidemmäksi ei tuo viimeinen päivä mene.

No tässä on siis uusivuosi jo vietetty ja lupauksia jätetty antamatta. Meidän uusivuosi oli yllättäen rauhallinen, vaikka koirat vähän hermona olivatkin. Oltiin siis mökillä ja syötiin hyvin ja saunottiin pitkästä aikaa puusaunassa. Reissu meni muuten hyvin, paitsi että, vaimo ei kauhean hyvin jaksa enää autossa istumista. Oli hieman huonona kun päästiin perille ja nukkui jonkun aikaa, mutta onneksi helpotti kuitenkin kohtuullisen nopeasti. Takasin päin tultaessa ei kyllä onneksi ollut mitään ongelmia. 

Käytiin tänään toivottavasti viimeistä kertaa neuvolassa ja täti oli kyllä vielä lomatunnelmissa. Ei muistanut juuri mitään ja kyseli painoarvioita meiltä, kun oltiin käyty ultrassa viime käynnin välissä. No se suotakoon hänelle, tämän kerran. Käytiin neuvolan jälkeen jokaisen perheenisän henkilökohtaisessa helvetissä, eli Petikon bermudan kolmiossa. Etsittiin mobilea sänkyyn, mutta ei suostuttu maksamaan 60 euroa muutamasta kankaanpalasesta. Mihin muuten kaiki mobilet häviävät, kun huutonetissäkään ei ollut kuin muutama myynnissä. Turha reissu siis, mutta nyt ainakin tietää, että sen voi tilata netistä ilman suurempia tuskia. Sitteri ostettiin kuitenkin, tosin prismasta, nyt on siis sekin hankittu ja ostoslistalla on jäljellä enää, onkohan siinä mitään, ai niin, se mobile. Nyt on kaikki valmista, joten ole hyvä ja synny.

Vaimolla alkaa olla koko ajan joku paikka kipeä, mutta onneksi vielä huumorintaju on tallella. Tänään orvosteli sohvalla, kun ei päässyt ylös ja naureskelin rakkaan ilmeille. Ymmärsi kyllä heti kun sanoin, että rupean kuvaamaan naaman vääntelyä, kun näyttää niin hauskalta. En kuitenkaan uskaltanut ehdottaa synnytyssalissa kuvaamista. Pitää varmaan varata hieronta vaimolle, jos se saisi vaikka synnytyksen käyntiin. 

Tulihan taas raaputettua jotain, joten taas saa muutaman päivän huilata tästä henkisesti raskaasta ja haastavasta hommasta. Oon kyllä säälittävä ilmestys.