Mennään jo keskiviikossa, eli viikonloppu häämöttää jo ja taidan päästä jopa urheilemaan, kun kylki rupeaa olemaan kunnossa.

Päivä mennyt kohtuu iisisti, vaikka rouva soittikin, että autosta on kumi puhki. Jäi auto sitten töihin kun sai työkaverilta kyydin kotiin. Itse kävin kaupassa ja ostin sen jumppapallon. Nyt odotellaan tuleeko sille käyttöä kun on kuitenkin tossa jo täytettynä valmiiksi käyttöä varten. Ostin samalla myös yhden bodyn ja tuttipullon sekä niitä imupäitä pulloon. On huomattavan paljon mukavampaa ostaa asioita tälläin pikkuhiljaa, niin ei se rahanmenokaan tunnu niin pahalta. Perkele, just tuli mieleen, että unohdin ostaa chilipähkinöitä!

Katsottiin jotain synnytysohjelmaa telkkarista ja siinä kerrottiin dataa eri asioista. Vaimo yritti ottaa autismin ja aspergerin puheeksi, mutta en suostunut keskustelemaan näistä. Tämä siksi, että en halua olla huolissani asioista mihin itse ei voi vaikuttaa. Jos käy niin, että lapsemme on autisti tai asperger, sen kanssa eletään, mutta siihen ei valmistauduta. Kaikkeen ei voi kuitenkaan varautua, joten mielummin varaudun muihin asioihin.

Käytiin vielä illalla saunassa ja katseltiin netistä lastenvaatteita. Löydettiin myös kokoluokituksia tyyliin 3kk=58cm jne. Eipä ole ainakaan omaan silmään aiemmin tämmöisitä osunut, toki en ihan kauheasti ole etsinytkään. Nyt pitää vielä pähkäillä, että minkä verran ostetaan mitäkin kokoja. Ehkä kuitenkin ne 50cm jätetään vähemmälle huomiolle 

Nyt taidan taas jatkaa Realin katsomista, kun äyttää pelikin olevan tiukka.