No niin. Pitkästä aikaa on mieli virkeämpi, eikä väsytä tai vituta. Ehkä tämä tästä taas iloksi muuttuu, niin ei tarvitse kiukutella ihan koko ajan.

Päivä meni yllättävän mukavasti vaikka onkin maanantai kyseessä. Aamulla töihin ok mielellä ja töissä meni kaikki ihan mukavasti. Ei ollut mitään ihmeellisiä vääntöjä oikeastaan mistään ja vaikka päivä omalla mittapuulla pitkä olikin, niin en kerennyt edes väsyä päivän aikana.

Kotiin mennessä kävin nopsasti kaupassa hakemassa maitoa ja ja, en muista mitä muuta ja sitten kotiin. Laitoin tiskit koneeseen ja pyykit pyörimään. Hankin taas itselle hyvää mieltä tekemällä kotitöitä ja tietysti hyvittelin kiukuttelujani. Vaimo kerkesi kotiin, joskus viiden hujakoilla ja taas oli mukula ollut koko päivän liikkumatta, eli doppler käyttöön. No rupesihan se heti sätkimään, vaikka sykettä en meinannut löytäkään. Kävin ruhvejen kanssa lenkillä ja laitoin sen jälkeen meille taas maittavaa ruokaa. 

Vaimo oli taas töiden jälkeen väsynyt ja manasi, että ei jaksaisi enää kiskoa farkkuja päälle, vaan haluaisi olla loppuajan vain kylpytakki päällä. Vaimo on siis ajatellut, että on töissä jouluun saakka, joten vähän toppuuttelin ajatuksen kanssa, kun on viimeisen parin viikon aikana ollut ymmärrettävästi väsyneempi kuin aiemmin. Kahtotaan miten mamman käy? 

Sovittiin, että mennään lauantaina katsomaan puuttuvia tavaroita ja, että laitetaan huone kuntoon. Minulla olisi viikonloppuna parit pikkujoulutkin mihin pitäisi mennä ja sunnuntaina vielä pelikin, joten tekemistä riittää. No nyt taas raapustelu riittää, että pääsee nukkumaankin.