Huhuu, tänään oli jo mulle liian pitkä päivä. Tai eihän se päivä sen pitempi ollut kuin normaalisti, mutta olin ihan liikaa pois kotoota. 

Lähdettiin aamulla samaan aikaan töihin, siinä puoli yhdeksän maissa. Oli kiva nukkua vähän pitempään kuin normaalisti. Ei ollut mitään ihmeelistä töissä, mutta pääsin lähtemään kotiin vasta viiden aikoihin ja kun vaimollakin oli menoa, niin koiruudet oli pitkän päivän keskenään. Kävi jo vähän sääliksi ruhveja, mutta saivat ainakin nukkua kunnolla. 

Tein siinä sitten nopeasti ruokaa ja rouvakin kerkesi kotiin ja vaihdettiin päivän kuulumiset. Ruoan jälkeen ihmeteltiin maailman menoa hetken aikaa ja sitten lähdinkin jo liikkumaan. Ei keskusteltu mitään lapsesta, vaikka vaimo olikin saanut suloiset villasukat ja -lapaset kotiintuomisiksi lapselle. Huomenna on vaimolla neuvola, enkä pääse mukaan, mutta eiköhän tuo jo siellä hyvin pärjää, kun on jo muutama kerta alla.

Tulin kotiin tossa puoli tuntia sitten ja nyt nopsasti yritän tänne jotain raaputella, että ei jää sitten liikaa kirjoittamista varastoon. Taidan tästä kohta puolin kiivetä rakkaan viereen, niin jaksaa vielä huomennakin hoitaa työt.