No niin, työviikko pyörähti taas käyntiin ja viikonlopun odottaminen alkoi. Tästä viikosta tulee vaimolle rankka, kun on keskiviikoon asti iltaisin menoa. Jos tästä jotain hyvää hakee, niin voin kirjoitella tänne aikaisemmin ja ehkä silloin myös jaksaa kirjoitellakin paremmin.

Tänään ei ole tapahtunut mitään. Aamulla töihin ja sitten töistä kotiin. Kotona ei mitään tekemistä, joten pesin koneellisen pyykkiä. Edes ruokaa en viitsinyt tehdä pelkästään itselleni, joten laitoin muutaman herkullisen "patongin" uuniin ja nautin ne katsellesani HJK-Honka peliä. Onneksi Klubi edes voitti, niin on vielä mestaruus omissa käsissä.

Loppuilta menikin sitten netissä notkuessa ja odotellessa vaimoa kotiin, ei ole vieläkään tullut. Tässähän rupeaa kohta jo huolestumaan, kun ei edes soittoa kuulu. En viitsi vielä sinne päin soittaa, koska menisi hyysäämisen puolelle. Eli ehkä kykenen odottamaan vielä hetken.

No jopas, sieltä alkoi Die Hard telkkarista. Taidan ruveta toljottamaan sitä, jos se vaikka veisi hetkeksi kiinnostuksen pois pelkotiloista. No joo, se siitä. Nyt on pakko soittaa vaimolle, että saa rauhan.

Illanjatkoja kaikille säädyille.