Jaa, kirjoittaminen ei kiinnosta ja mitään ei tapahdu. Nyt kun ei oikeastaan kuin odotella laitokselle lähtöä, niin ei kyllä tapahdukaan mitään, joten ei jaksa kirjoittaakaan tyhjää. Ehkä tämä loppuaika menee kolmen päivän välein, ehkä.

Mitään ei ole siis tapahtunut ja rakas voi hyvin. Rupeaa kyllä olemaan kyllästynyt olotilaansa, mutta ymmärrän täysin. Onneksi ollaan molemmat lomalla tai siis minullakin on nyt lomaa, niin ei tarvitse toisen yksin pyöriä kotona. 

Ainoa tapahtuma oli tutustumiskäynti naistenklinikalla, joka oli kyllä osaltaan ihan mukava tai ainakin synnytysosaston kätilö vaikutti todella mukavalta. Nyt sitten myös tiedetään mihin mennään kun sen aika koittaa. Tiedän myös missä on miesten olohuone, suihku ja vessa. Käytiin myös "vuodeosastolla" katsomassa n 15min video, joka oli yllättäen taas ihan perseestä. Siinä opastettiin mm se miten keittiöstä haetaan vettä ja että se vesi tulee siitä hanasta... Kätilöllähän ei ollut muuten mitään kerrottavaa mistään, onneksi tajusi asian itsekin, tosin pienellä viiveellä ja "päästi" meidät viikonlopun viettoon. 

Tuntuu, että kaikki on tällä hetkellä pelkkää ajantappoa ja oikein mitään ei voi tehdä. Kotona on kaikki asiat mitkä on mieleen tullut, tehty ja oikein mihinkään ei voi mennä tai voi mutta ei oikein huvita. Uutta vuotta lähdetään kuitenkin mökille karkuun ja koiratkin saavat olla vähän rauhallisemmassa ympäristössä, eikä tarvitse pumpata lääkkeitä täyteen. 

Mutta joo, siinä oli kolmen päivän tapahtumat, eli ei ihan hirveästi ole tapahtumia ollut. Tällä hetkellä kaikki tuntuu pysähtyneeltä, toivotaan ,että loppuaika menee nopeasti ja onneksi edes telkkarista tulee urheilua.

Perskeles, meinasi ihan unohtua. ERIK KARLSSON pelasi näillä näkymin viimeisen ottelunsa Jokereissa ja millä tavalla! Jokerit voitti odotetusti, mutta tulos oli ruma, 8 -1 ja Kungen keräsi tehot 1 + 4 ja sai kannattajilta ansaitsemansa suosionosoitukset. Toivottavasti tulee takaisin, jos nhl -lakko jatkuu.