No niin, nyt kalenteri näyttäisi siltä, että h-hetkeen on aikaa se 100 päivää. Tänään siis alkaa päivänkirjan kirjoittaminen ja toivottavasti jaksan sitä myös joka päivä kirjoittaa. Tällä hetkellä mielenkiinto on enemmän tuossa tv:n katsomisessa, kun sieltä näyttäisi tulevan jalkapalloa. Taas.

Päivä mennyt aikasta normaalisti, tosin hieman itseäni eilen kolhin, joten liikkuminen on välillä hieman tuskaista. Tämän vuoksi vaimo sai kunnian leikata nurmikon päästyään töistä kotiin. Tosin kävin ritalillisesti hakemassa leikkurin ja pidin jalkaa koneen päällä, kun vaimo kiskaisi sen käyntiin.

Lueskelin myös noita lapsioppaita ja tämän viikon kirjoituksessa kerrotaan isälle tavaroiden hankkimisesta mm seuraavaa: "tuttavilta voi saada vaatteita ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan", sekä tietysti että "internetistä voi tehdä todellisia löytöjä esimerkiksi osoitteessa www.huuto.net". Kyllä tuli taas nuokin ohjeet tarpeeseen. Mitenkähän muuten ihmismies voisi tietää, että tutuilta voi saada lasten vaatteita tai että internetistä löytyy erilaisia asioita.Täytyi oikein katsoa oliko opuksen synnyttämiseen osallistunut yhtään miestä ja olihan siellä yksi. Kyseinen mies on kirjailija ja perheneuvoja norjasta. Minulle ei nimi ollut tuttu, mutta se johtuu varmaankin siitä, että en harrasta lukemista. Kirjailija/perheneuvoja on muuten Eivind Blikstad, jos joku haluaa tutustua miehen tuotoksiin enemmin. Oli siinä kirjasessa myös lapsen kehityksestä kirjoitettu, että "sikiö on nyt minivauva" ja "se voi pian avata ja sulkea silmänsä!". 

Keskusteltiin tänään vähän myös synnytykseen liittyvistä asioista, eli toisin sanoen kaikista huomoista vaihtoehdoista. On jännä huomata itsessä pelonsekaisia tunteita asiasta, johon on kuitenkin aikaa viekä näinkin paljon. Tuntuu jotenkin tyhmältä, mutta kuitenkin helpottaa jollain tavalla kun saa sanotuksi asioita. Minuahan tietysti pelottaa, että onko lapsi terve syntyessään ja tietysti se miten rakas vaimoni selviää urakastaan. Vaimon pelot oli sitten jostain syytä hieman erilaisia. 

Ja Real Madrid siirtyy 1-0 johtoon Ajaxia vastaan, tekijänä Ronaldo.

En tiedä voiko ja pitääkö kaikkeen "pahaan" valmistautua etukäteen, mutta ikävien asioiden ajattelu on jollain tavalla sama asia kuin pelkäisi auton alle jäämistä. Se voi tapahtua missä tahansa, koska tahansa, mutta ei sitä kannata pelätä, koska se tekee elämästä ikävää. Ehkä se jollain tavalla myös... 

Ei tästä kirjoittamisesta tule enää yhtään mitään, kun pitää tota jalkapalloa vahdata. No ensimmäinen päivä kuitenkin takana ja sain jotain raapusteltua myös tänne, joten taputan itseäni olalle ja jatkan tv:n katselua. Huomenna paremmalla sykkeellä.