Juuh, pitkä päivä ollut ja pitäisi mitä pikimmin kömpiä nukkumaan, että jaksaa vääntää vielä huomisen töissä. Äkkiä raapustan jotain tänne, niin on taas huomenna helpompi jatkaa.

Käytiin ensimmäistä kertaa kiertelemässä lastenvaatekauppoja ja kyllähän se aikamoista hommaa on. Oli mitä hassumpia kuoseja ja vielä niitäkin hassumpia nallepukuja yms. Ei kuitenkaan vielä ostettu mitään hassua, vaan yritettiin olla järkeviä ja ostaa vielä puuttuvia vaatteita. Toki löydettiin Metallican ja Kissin bodyja ja ne oli pakko ostaa. Kaikki muu hassuttelu jätettiin myöhempään ajankohtaan. Käytiin katsomassa myös H&M lastenvaatteita ja jopa jotain oltaisiin ostettu, mutta ei kyennyt kun jono kasvoi pitkäksi ja asiakaskunta rupesi ärsyttämään. Olipa "hienoa" taas huomata itsessään tuollaisia piirteitä. Olisihan sitä voinut jäädä sinne ihmettelemään ja jonottamaan, mutta miksi pilata oma iltansa sillä, että menettää hermonsa.

Yksi asia kyllä ihmetyttää. Mistä löytää vauvalle tumppuja tai siis niitä lapasia mitä pitää käyttää, että se ei pysty raapimaan silmiänsä irti. Löydettiin tasan yhdet ja niitäkään ei otettu, kun ajateltiin, että niitä löytyy myös muualta. Ei löytynyt, ei. Sanoinkin jo että teippaan ne kynnet, niin ei pääse puhkomaan silmiään. Eli jos joku tätä lukee ja tietää mistä noita harvinaisuuksia löytyy, niin kiitollisena otan tiedon vastaan.

Taisin unohtaa myös eilen kirjoittaa siitä, että 200 päivää mennyt rikki. Vaimo on siis ollut nyt yli 200 päivää raskaana, joka kuulostaa aivan älyttömän pitkältä ajalta vaikka minusta ei siltä ole tuntunutkaan. Vaimo on asiasta yllättäen eri mieltä. Rouva sanoi muuten tänään, että nyt rupeaa maha jo painamaan ja että rupeaa tuntumaan jo lyhyemmätkin kävelymatkat raskailta. En ihmetellyt asiaa.

Ja tämähän olikin tässä, kiitos.