Tänään kotiuduttiin mökiltä hyvissä ajoin. Matkalla käytiin Liidelissä ostoksilla ja tankkaamassa (huoltoasema), että huomenna pääsee töihin. Matka sujui rattoisasti vaikka en yhtään muista mistä puhuttiin, vaikka kuinka yritän muistella.

Kotiin päästyämme laitettiin vielä viimeiset sienet kuivuriin ja sauna päälle. Siinäpä tämän päivän anti. Mitään ei ole tapahtunut, eikä mitään olla tehty. Ai niin, luettiin taas noita lapsioppaita ja isän puolella oli taas käytännön ohjeita...Paras oli ehdottomasti seuraava pätkä: "Jo nyt, kun ajat ovat rauhalliset, on hyvä idea laatia lista tärkeistä puhelinnumeroista(lääkäri, synnytysosasto, työnantaja, anoppi jne.) ja ripustaa se puhelimen viereen. Talleta ne myös kännykkään. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, moni joutuu paniikkiin, eikä muista edes omaa nimeään...." Eihän tuo ohje nyt huono ole, mutta en usko että kovin monessa perheessä on enää lankapuhelin käytössä.

Onpas tosiaan ollut mitäänsanomaton päivä. Tekisi mieli keksiä tähän jotain kirjoitettavaa, mutta enpä viitsi. Jotain tosi hyvää juttua heitin saunassa, mutta en muista sitäkään, ehkä olen vaan väsynyt. Huomenna taas yritetään skarpata.

Onneksi kohta alkaa El Classico. Hala Madrid, vai miten se meni?