En taas eilen jaksanut mitään kirjoittaa, vaikka olisi aikaa ollutkin. Ei vaan kiinnostanut yhtään, kun katselin jalkapalloa. 

Rakkaalla on edelleen ollut turvotusta, mutta johtuu tödennäköisesti siitä, että ei juo tarpeeksi. Eihän tilanne tietystikään mikään herkullinen ole, mutta sen kanssa on vain elettävä. Toivotaan vaan, että kyse todella on normaalista turvotuksesta, eikä mistään muusta. Yllättäen vaimoa myös väsyttää aika paljon ja yksi syy on varmasti se, että öisin ei saa kunnolla nukuttua kun närästää. 

Eilen ei tapahtunut oikein mitään, en edes muista mistä puhuttiin. Se johtuu todennköisesti siitä, että retkahdin tänään. En ole nauttinut alkoholia pitkään pitkään aikaan, mutta tänään tuli sellainen olo, että on pakko vetää ns pikku nenät. Katselen tässä salibandya ja jalkapalloa vuorotellen ja tissuttelen "kossuvissyä". En tiedä miksi tuli sellainen olo, että pitää ottaa, mutta sallin sen tämän kerran itselleni. Seuraavaa kertaa saa odottaa sitten taas vähän pidempään. Vaimo ei tietysti ollut kovin iloinen kun keeroin suunnitelmastani, mutta sellaista se välillä on. Alkuperäinen ajatus oli, että otan seuraavaksi jouluna lasin tai kaksi viiniä, mutta nyt tuli sitten lipsuttua. Ei ainakaan vielä kaduta, mutta katsotaan aamulla uudestaan.

Tästähän tuli ihan AA-kerhotasoinen vuodatus, mutta eipä päässä juuri muuta liikukaan. Tällä hetkellä tätä kirjoittaa väsynyt ja humalainen ukko, joka toivottavasti huomenna kärsii ainakin vähän pääkivusta. Toivotaan, että rouva ei herää, kun könyän sänkyyn kohtapuolin ja jos herää, niin pystyy nukkumaan vaikka haisenkiin pahalle.

Nyt rupeaa teksti menemään jo monelle riville, joten on parempi lopettaa. Eikä tässä nyt ihan hirneästi asiaa ole ollut, joten kukaan ei jää mistää paitsi. Lionel Messi koki juuri loukkaantumisen, toivotaan, että selviää säikähdyksellä. Nyt saattaa olla kirjoitusvirjeitä paljon, mutta ei välitetä niistä. Loppu.