No niin, nyt olisi pikkuhiljaa se sata viimeistä päivää käsillä ja ajattelin, että yritän jonkunlaista alustusta tähän raaputtaa. En ole tutustunut tämän alustan(?) toimintoihin, joten en vielä tiedä miten homma tästä jatkuu, mutta kahtellaan.

Tähän asti homma on edennyt suhteellisen normaalisti ja suurimmat hankinnatkin ollaan jo tehty. On ostettu vaunua ja istuinta. Vaatetta, vaippaa ja tuttipulloa. Sänkykin on jo saatu, mutta ei ole vielä kotiin asti eksynyt. Tässä sitä just tuli mieleen, että mitäköhän kaikkea sitä vielä pitääkään ostaa? No ainakin auto pitää vaihtaa ja siinäkin tulee kohta kiire.

Niin, siis kaikki on mennyt tähän asti hyvin ja minäkin olen päässyt vähän osalliseksi lapsen liikkumiseen ja jo muutaman kerran nähnyt kun huitoo siellä sisuksissa. On tämä jännää, en osannut kuvitella vielä muutama kuukausi sitten, että odottaa jo sitä h-hetkeä näinkin paljon. Tietysti myös jännittää ja pelottaa, mutta koska mies olen, niin ne tunteet jätetään taka alalle. 

Nyt jos vielä uskallan julkaista raapustamani tekstin, niin olen kirjoittanut elämäni ensimmäisen julkisen tuotoksen, huimaa. .. On mielenkiintoista nähdä kuinka kauan jaksan näitä kirjoitella vai jääkö tämä ainoaksi, koska oikeastaan ainoa aika kirjoittamiseen on illalla ja nytkin väsyttää jo aikas paljon. Myös viikonloput saattaa tuottaa vaikeuksia, kun ei aina tuo kirjoituskone ole saatavilla.

Yritetään jatkaa kun laskenta alkaa.

p.s. esikatselun jälkeen näyttää noi ääkkoset ainakin otsikossa tosi kivoilta...