Tänään ollut mukava päivä. Vaimo voinut jo paljon paremmin ja jaksaa olla jo pystyssä pidempään.

Aamu meni ihmetellessä ja sohvalla löhötessä. Päivällä käytiin yhdessä ulkona kävelyllä ja selvittiin ilman pyörtymistä tai kaatumista. Kun päästiin takaisin sisälle, niin päätettiin lähteä alkoon ja hakemaan elokuva. Minä makuuniin ja vaimo alkoon vai oliko se toisin päin? Kotiin päästyämme päiviteltiin exceliin mitä ollaan hankittu ja mitä pitää ostaa. Vaimo siinä välissä kerkesi jo huolestumaan, että saakohan tuleva lapsemme ollenkaan kavereita, aiheellinen huolihan se on, mutta ehkä turhan ennenaikainen. Löysin vaimosta myös insinöörimäisiä piirteitä, mikä tuli ehkä hieman yllätyksenä, tosin asian selittää se, että käytössä oli excel. 

Ja tänään kun taas tuo viikko vaihtui, niin luettiin sikiöopuksista neuvoja ja nyt se tuli, neuvo jota olen kaivannut koko odotusajan! "Laulatko tai jutteletko vauvallesi? Jos sinulla ei ole lauluääntä tai et halua laulaa vatsalle, koska pelkäät joutuvasi naurunalaiseksi, tee se silloin kun ketään ei ole näkemässä". En muista koska viimeksi olen nauranut yhtä paljon. Vaimo kyllä sanoi, että voi pitää tyynyä silmien edessä, niin ei näe laulamistani. Siis ei jumalauta, kyllä se Eivind on huikea mies. Eihän vaimo kyllä teknisesti lauluani näkisi, mutta onhan se silti hieman hankala toteuttaa, tuo neuvon seuraaminen. Sitä paitsi olen tähänkin asti kommunikoinut lapsen kanssa huutamalla, joten ääneni varmaan on jo tuttu? Opuksessa kerrottiin myös lapsen kehityksestä isälle seuraavaa: "kohdussa ei ole hiljaista... lapsi kuulee äidin pulssin, puheäänen jne." Vastaavasti äidin puolella oli lapsesta seuraavaa: "Jos lapsi syntyisi nyt, sillä 90% todennäköisyys selvitä hengissä", "lapsi osaa säädellä omaa lämpötilaansa" ja "lapsi tekee säännöllisiä hengitysharjoituksia". Eikö nämä asiat ole iseille tärkeitä vai onko ne tarkoitettu ainoastaan äitien tiedoksi? Harva isä kuitenkaan haluaa tietää, että jos nyt käy jotain, niin lapsella on hyvä todennäköisyys selvitä hengissä. No voihan isä laulaa lapselle kenenkään muun näkemättä ja onhan isälle kaikki muukin tuttua ja turvallista raskaudessa, niin turha vaivata tuollaisella nippelitiedolla. 

Tästä selvittyämme mentiin saunaan ja tehtiin ruokaa. Syötiin sohvalla ja katsottiin Härmä. Oli kohtuullinen elokuva, mutta jäi vähän vajaaksi jotkin asiat, kun ei itselle ole tuo pohojanmaalaisuus kauhean tuttu aihe. Hieroin siinä elokuvaa katsellessa vaimon hartioita kun osa huonosta olosta saattaa johtua myös siitä, että hartiat on jumissa. 

Ai niin, tärkein meinasi unohtua. ManU kaatoi kotonaan Stoken 4-2, ei ollut peli vieläkään puolustamisen osalta kunnossa, mutta onneksi maalinteko toimii tai toimi ainakin tässä pelissä. Naapurissa näyttää olevan jonkinmoiset juhlat, ainakin menosta päätellen. Voi olla, että juhlivat sitä, että saivat baaritiskinsä myytyä. Oli kuulemma ollut huutonetissä myynnissä ja joku oli sen ostanut. 

Ja huomenna jatketaan, öitä.