Viikonlopuista on näemmä tullut vaikeita päiviä kirjoittaa. Perjantaisin on niin väsynyt, että ei yksinkertaisesti jaksa ja lauantaisin vaimokin valvoo sen verran myöhään, että ei jaksa itsekään paljon pitempään olla pystyssä.

56 Rakkaalla oli perjantaina etäpäivä ja kävin itse pelaamassa vuoden(?) viimeisen kolopallokierroksen, harmaassa, mutta kuivassa ilmassa. Totesin, että ei ole enää näissä säissä mukavaa hommaa, joten se on taputeltu. Tulin kierroksen jälkeen kotiin syömään ja sitten pitikin lähteä jo urheilemaan. Kerkesin kotiin kuitenkin jo ennen kahdeksaa ja mentiin sen jälkeen saunaan. Keskusteltiin lapsesta ja siihen liittyvistä muista asioista, mutta niinhän siinä taas kävi, että en niistä mitään muista. Tai kyllähän mä niistä osia muistan, mutta en viitsi kirjoitella paloja sieltä täältä, joten parempi olla hiljaa. Mentiin molemmat aikaisin nukkumaan.

55 Heräiltiin siinä yhdeksän kieppeillä tai minä heräsin. Vaimo oli ollut jo pidempään ylhäällä, kun on viime aikoina taas närästänyt aika paljon, eikä sen vuoksi pysty enää nukkumaan kunnolla. Löhöttiin sohvalla aika pitkään ja havahduttiin siihen, että mun piti lähtee urheilemaan. Alun perin oli suunnitelmissa, että käydään illalla elokuvissa, mutta eihän sellaiseen hullutteluun kuitenkaan jaksanut ryhtyä. *Ja ajatus karkailee, kun katselen formuloita samaan aikaan*. Rouva oli löytänyt uuden synnytyssarjan ja sitähän sitten ihmeteltiin, kun pääsin harrastuksistani kotiin. Sinäänsä ihan hyvä, että näitä katselee, niin saa ainakin paljon erilaisia kokemuksia, vaikkakin niitä on leikelty varmastikin,  joista saattaa olla hyötyä siinä vaiheessa kun me päästään laitokselle asti. Niitä katsoessa voidaan samalla puhua myös rakkaan peloista ja meidän toimintatavoista sitten h-hetkellä, sekä tietysti ihmetellä miten ihmiset toimivat synnytyksissä.

Käytiin taas illemmalla saunassa ja sitten katselin ManUn pelin. Mitenköhän muuten käy mun sohvaperunoimisen, kun lapsi pääsee taloon? Oon omaan urheilemiseen asennoitunut niin, että se varmaan jonkun verran vähenee jonkun verran. Vaimo onneksi tietää, että mun on pakko päästä liikkumaan suhteellisen säännöllisesti tai mua ei kestä kukaan. Penkkiurheilu ei välttämättä kuulu tähän saman ymmärryksen piiriin, joten voi olla, että ihan kaikkea ei enää kykene katsomaan. Katseltiin illalla vielä YLE Leaks ja Uutisvuoto, jonka jälkeen nuokuttiin molemmat sohvalla siihen malliin, että kiivettiin nukkumaan.

54 Tänään hulluteltiin sitten ihan kunnolla. Lähdetiin päivänäytökseen katsomaan Tie Pohjoiseen -elokuvaa viihdekeskus Flamingoon. Oltiin molemmat ensimmäistä kertaa siellä ja vedettiin ihan turisteina. Käytiin kurkkaamassa hohtominigolfia ennen karkkiostoksia. Itse elokuva oli viihdyttävä, vaikka siinä kipeitä asioita käsiteltiinkin. Pääasiassa oli kuitenkin hyvää huumoria ja tuli pitkästä aikaa naurettuakin vedet silmissä. *miten toi Lotus kykenee aina ryssimään Räikkösen kisan*  Elokuvan jälkeen käytiin sitten Jumbossa katselemassa vaatteita rouvalle ja lapselle, mutta eipä löytynyt mitään ostamisen arvoista. Oltiin kyllä molemmat jo niin väsyneitäkin, että ei ihan kauheasti jaksanut innostuakaan vaatteista.

Kotiin päästyämme katsottiin taas jotain synnytsohjelmaa (brittiläistä) ja tällä kertaa oli kyllä huikeaa settiä eräältä siittäjältä ja synnyttäjän äidiltä. Molemmat vain naureskeli sydänvikaiselle synnyttäjälle ja ukko vielä heitti huumoria, että pyytäisi oman äitinsä paikalle. Toivottavasti omasta suusta ei sitten aikanaan tule mitään vastaavaa, sillä haluaisin, että vaimo puhuu minulle vielä synnytyksen jälkeenkin. Niin, teinhän mä meille ruokaakin jossain välissä. Nyt istun sohvalla ja katselen ympyränajoa ja yritän kirjoittaa, rakas on jo nukkumassa.

Nyt taitaa olla aika siihen, että myös minä kömmin rakkaan viereen.