No niin, ollaan päästy perjantaihin asti ja viikonloppu on aluillaan. 

Töiden jälkeen pakattiin auto ja lähdettiin ajamaan kohti mökkiä. Tällä kertaa vaimo oli puikoissa ja matka taittui mukavasti kännykkää näpräten. Pysähdyttiin apteekissa hakemassa särkylääkettä ja sitten piipahdettiin viereiseen alkoon hakemaan perjantaipullo. En muista, että koskaan aikaisemmin olisi alkoon mennyt 3,75 €, onneksi tuli ostettua myös ne buranat.

Mökille kerettyämme saunan lämmitykseen ja ruoan laittoon, no ei nyt sentään. Kaikki oli valmiina ei tarvinnut istua kuin pöytään ja syödä. Vaimo lähti yksikseen sienestämään, kun mua ei metsään sateella saa, ja keräsi suppiksia muutaman litran. Kuivuriin laiton jälkeen suunnattiin saunaan ja kuunneltiin miten se kakara sätkii menemään. Mittari näytti 135-144 kierrosta/minuutissa, joten kaikki taisi olla ok. 

Eilen unohdin kirjoittaa keskusteluistamme suurimman osan ja tänään ei mitään asiaan liittyvää oikeastaan puhuttu, joten tästä tuli vähän tällainen pakkokirjoitus. 

Kyllä muuten vähän vieläkin kiukuttaa se olohuoneen matto, mutta annetaan armon käydä oikeudesta ja koiralle ruokaa. No tällaista tänään ja huomenna yritetään vähän ryhdistäytyä myös kirjoittamisen kanssa. Hyvää viikonloppua kaikille nassukoille.