Päivä mennyt leppoisasti puuhastellen ja sain jopa pinnasängynkin kasaan jo nyt. Tässä taas sohvalla röhnötän ja odottelen, että Mestarerien liigan pelit alkavat. Nyt on vaikea valita mitä peliä katselee vai päätyykö sitä taas kanavasurffaukseen.

Kävin tänään hakemassa vaimolle uuden "vihkisormuksen", kun vanha on käynyt turvotuksen jälkeen pieneksi. En toki antanut sitä vielä, vaan odottelen perjantaihin asti, kun silloin on muutakin juhlittavaa. Otin samanlaisen sormuksen kuin se oikeakin on, tosin sillä erotuksella, että "varasormuksessa" ei ole kiveä mukana. Toivotaan, että otin oikean kokoisen tai siis, että se ei ole liian iso, mutta jos on, niin voin laittaa sen myyjätädin piikkiin, koska hän suositteli isompaa kokoa.

Katsottiin myös tänään läpi ne vaatteet mitkä saatiin muutama päivä sitten. Osa menee varmasti Joulupatoihin, kun ei oikein sopinut meidän suunnitelmiin, mutta suurin osa jää kyllä käyttöön. Rupeaa tuntumaan siltä, että ainakin ihan pienimpiä vaatteita on tarpeeksi ja niiden ostamisen voi lopettaa ja keskittyä muihin hankintoihin. 

Yritin taas kuunnella vauvan sykettä mahan läpi, mutta enhän mä vieläkään mitään kuullut. Muistaakseni jossain opuksessa luki jo kolme viikkoa sitten, että "nyt voit kuulla vauban sykkeen", mutta kun ei kuulu, niin ei kuulu. Ihmeellinen kersa, kun osaa jo nyt kiukutella isälleen, onneksi edes antoi monoa ohimoon kun kuuntelin niitä sydänääniä. 

Nyt keskityn jalkapalloon ja lopetan lässyttämisen tältä erää. Jönnittävää iltaa kaikille.