Taas on vierähtänyt useampi päivä, siitä kun viimeksi kirjoittelin. On ollut itsenäisyyspäiväkin välissä ja koko maa on saanut taas ihmetellä linnanjuhlia.

Torstaina ei siis tarvinnut mennä töihin, joka on aina positiivista. Aamulla oli ehkä jopa pieni arpula, kun muutaman juoman edellisenä iltana siemailin. Ei kuitenkaan edes päätä särkenyt, joten kaikki siis siltä osin hyvin. Siivoiltiin ja järjestettiin taa mukulan huonetta ja nyt se rupeaa olemaan siinä kunnossa, että lapsi saa saapua, jos siltä tuntuu. Vaimo teki myös sairaalakassin sisältölistaa ja kai sekin on kohtapuolin pakattava. 

Perjantaina rouva meni "ylimääräiseen"  neuvolaan, kun on ollut huonovointinen ja turvoksissa, mutta kaikki oli onneksi hyvin. Minulla oli lyhyt työpäivä ja noukin vaimon kyytiin duunin lähistöltä ja mentiin sitten tilaamaan auto. Joo, vasta nyt sain/saatiin se aikaiseksi, joten tulee sitten joskus helmikuussa aikaisintaan, kai. No, on sekin nyt sitten tehty ja yksi asia vähemmän hoidettavana. Käytiin sen jälkeen kaupassa ja ei rakas enää jaksa noin pitkiä reissuja, kun loppupäivä menikin sitten huilaillessa. Neuvolantäti ei ollut varma miten päin, mukula mahassa on, joten sehän nyt sitten vaivaa rakkaan mieltä. Ihan ymmärrettävää, mutta olisi voinut jättää kertomatta, koska ensi viikolla on uusi käynti ja yksi ultrakin on jäljellä. Turhaa murehtimista tuo nyt vaan tuntuu aiheuttavan, kun ei siitä varmuutta vielä ole.

Tänään olen siivonnut kellarin, joka piti tehdä jo yli viikko sitten, mutta parempi nyt kuin ei ollenkaan. Nyt on taas tilaa, mihin sulloa kaikki ylimääräinen tavara. Äitikin kävi tänään kääntymässä ja laitoin sille muutaman laatikon kyytiin, kun on vissiin huomenna menossa mökille ja sinne oli laatikotkin tarkoitus viedä. Kattelin vielä suomen mm-välierän ja sen jälkeen mentiin saunaan. Saunan jälkeen katseltiin normaalisti YLE leaks ja uustisvuoto ja huomattiin, että olkkarinpöydällä olevasta suklaarasiasta oli syöty kokonaan ylinkerros. Katseltiin siinä hetken aikaa toisiamme ja sanoin, että en ole ottanut siitä yhtään suklaata. Rouva vastasi, että hän on ottanut kolme. Katsottiin sittten rötköä, joka oli taas sen näköinen, että ei tajunnut mistä puhuttiin. Oli siis sillä aikaa kun saunottiin käynyt mutustelemassa suklaat parempiin suihin ja vielä todella siististi. Rasia oli edelleen keskellä olohuoneenpöytää, eikä siinä ollut näkyvissä edes kuolaa näkyvissä. Yötä ja meheviä pyrstöyskiä odotellessa.

Ostettiin muuten jo kinkkukin ja koska ollaan jo useampana vuotena ostettu luomu sellainen, niin ostettiin tietysti nytkin, niin huomasin, että isossa prismassa oli esillä ainoastaan max 20 kappaletta kyseisiä mötiköitä. Mielestäni viime vuonna niitä oli paljon enemmän?!

Jaa, menee taas lässytykseksi, joten piste.